A Fonyódi LC márciusi adományai

A Fonyódi Lions Club tagjai télen sem tétlenkedtek. Két tagunk részt vett a Kaposvári Lions Klub szervezésében egy összejövetelen, ahol a soproni zónaelnök érzékenyítésről tartott bemutatót és továbbképzést. A résztvevők olyan feladatokat végeztek, ami egy látó számára könnyen megy a szem használata nélkül, csupán tapintásra érzékelve komoly kihívás. Ilyen feladatokkal a látássérültek, nap mint nap szembesülnek, és gondoljunk bele, milyen nehéz megoldani. Ez után az élmény után biztosan hatékonyabban tudunk majd segíteni a látássérült embertársainknak.

A klubgyűlésen, melyet az elnökasszony távollétében alelnökünk, Szerdaelyi Áron tartott, megszavaztunk a
törökországi földrengés károsultjainak 100.000.-Ft gyorssegélyt, most ezt láttuk a legcélravezetőbbnek
részükre.

Ajándékoztunk egy hősugárzót a családsegítők közbenjárására egy idős néninek,és egy kislány kerékpárt kapott tőlünk egy felajánlásból. Kifizettük egy rászoruló, gyermekeit egyedül nevelő anyuka kérésére kislányának a szemüvegét.

Mert aki gyorsan ad, az kétszer ad!

We serve---szolgálunk!!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Fonyód Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba