Fonyódi Lions Hírek az év elején

Fonyódi Lions Hírek

 

Decemberben megtartottuk a régi hagyományok szerinti Adventi Szeretetvendégséget.Teát,forralt bort,és a tagságunk által sütött süteményeket kínáltuk a piacon arra járó embereknek,akik viszont adományokkal támogattak bennünket.Ebből a befolyt összegből a helyi Máltai csoporttal együtt tartós élelmiszert vásároltunk a rászorulóknak.

Átadtunk egy orvosi kezelőágyat a Rendelőintézetnek.

Varga István helytörténész könyvkiadását is anyagi segítséggel támogattuk.

12 általános iskolást vittünk Budapestre színházba busszal,a János Vitéz daljátékot nézték meg,majd utána megvendégeltük őket.

Január 16-án Jótékonysági bált rendeztünk.A bevételből egy helyi beteg kisfiú családjának juttattunk nagyobb összeget segítségül.Továbbá a Pécsi Szülőszállás fenntartásához is hozzájárultunk.

A bálon Rőhrig Zsuzsa zónaelnök kormányzói dícséretet adott át közösségi munkájuk elismeréseként :Kanizsayné Tamási Klárának,Schultz Ferencnek,Slezákné Boda Gabriellának,Slezák Jánosnak és Szerdahelyi Áronnak.

A pécsi Gyermekklinikának csecsemő-és gyermekruhákat gyűjtöttünk,és egy tagtársunk jóvoltából gyermekbútort ajándékoztunk a Szülőszállásnak.

Két esetben szemüveg vásárláshoz járultunk hozzá.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Fonyód Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba