A fonyódi klub segélyprogramja

A Lions Club Fonyód nagy aktivitással kezdett gyűjteni a háború sújtotta embereknek. Közvetlenül egy magyar falu lakosságának, akik nem hagyták el házaikat, ott maradtak Kárpátalján, ruhaneműt, ágyneműt, matracokat gyűjtöttek.

Régi kapcsolat ez, már a háború előtt is segítették őket. Örömmel hallották, hogy a pénzbeli támogatás is célba ért. A balatonföldvári baptistáknál 60 fő menekült gyermek és édesanya van elszállásolva, nekik élelmiszer adományt vittek, Lovász Lajos igazgató úrral egyeztetve.

A klub csatlakozott az országos, a Szövetség által meghirdetett Háborús Menekültek Programjához, oda is nagyobb pénzösszeget utaltak. Tisztító szereket vásároltak a Roma Szabadidő Központ által működtetett fonyódi gyermekotthonban ukrán menekültek részére.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Fonyód Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba